Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Söndag kväll

Jippiiiii..... En fantastisk dag! Minns inte när jag kände mig så pigg och var smärtfri en hel dag. Kan ha varit när jag var i Indien 2008. Fatta..... jag är fortfarande pigg och smärtfri halv tio på kvällen!!!!

Vaknade av min lilla Sotis väckningsknep klockan sex i morse. Det var bara att stiga upp, på med morgonrocken och ut i trädgården. Jag lovar att det går snabbt. Men idag var ingen vanlig dag som jag redan skrikit ut 

Dessutom skulle en mycket god vän och hans familj invigas till pastorspar i Missionskyrkan i Töreboda redan klockan tio. Tyckte jag hade så god tid på mig så jag satt vid datorn och läste lite FB och bloggar. Tittade till på klockan och då var hon redan halv nio. Måste ju hinna duscha också. Tjugo minuter att köra.

Parkerade bilen 10.01 check. Smög mig in och blev tvungen att gå upp på balkongen. Det är nog första gången jag är i en frikyrka här nere och det är fullt! Så kul för Erik och hans familj. Det blev en jättefin gudstjänst och invigning med fika efter.

Mötte vännerna Anna och Christer som ville ta med sig en vän och komma över och visa en filmsekvens från Nyhemsmötet på eftermiddagen. Japp.. Efter tre skulle de komma.

Raka spåret hem. Matade hundarna. Plockade undan och dammsög. Det gick superfort. Hann till och med sitta en stund innan alla kom. Det var en häftig predikan av en tjej/kvinna som varit muslim och konverterat till kristen. Inga krusiduller. Rakt på sak talade hon om att det har blivit lite väl fjompigt i kyrkorna nu för tiden (min egen översättning). Alla predikningar görs för att tillfredsställa lyssnaren och inte predika Guds ord. Verkligen tänkvärda ord. Som tur var hade hon en tolk annars är jag inte säker på att jag hängt med. Hon var verkligen känslosam och engagerad.

Vi avslutade vår biostund med fika och samtal. Härligt!!!!

Skjutsade hem vännen som bor riktigt på landet. Och då menar jag landet. Skog, skog och mera skog innan vi var framme vid huset. Becksvart! Jag följde med in och kollade på huset som hade utsikt över sjön. (mitt drömläge kan jag erkänna). Sen gick vi ut och promenerade hundarna mina. Blev tvungen att ta fram telefonens ficklampa ibland för att kolla vad Sally var så intresserad av. Det blev inte så lång promenad för jag tyckte det var lite otäckt med tanke på älgar med kalvar, björnar och vildsvin. Inte för att jag sett mer än älg i levande natur tidigare men jag vet ju att de finns där ute i skogen så vi gick hemåt igen.

vildsvin

(Bilden lånad från internet)

Jag tog bilen och koncentrerade mig på att hitta hem därifrån. Jag tror att en bäbis har bättre lokalsinne än mig. När jag kört kanske 1 km ser jag något grått på vägen. Snacka om förvånad. Där går 4 vildsvin över vägen i sakta mak. En mäktig upplevelse samtidigt som jag kände mig glad att jag inte promenerade utan satt i min bil.

När vi kom hem körde jag kaustisk soda i diskbaljan för där var det långsam avrinning snällt sagt. Så har jag plockat undan efter gästerna och nu sitter jag här på små moln. Men nu ska jag sluta skriva för idag för jag vill hinna kolla in alla bloggar innan jag somnar.

Natti natti alla underbara bloggvänner

hundar

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 6153
Denna månad: 222151
Totalt: 7706338

Bloggkalender

«september 2012»
tiontofr
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Senaste inläggen
Tillvaron förändras snabbt
Livet känns tufft ibland
Att det ska vara så svårt....
Händelserika dagar
Student
Vård
Vilken härlig början på veckan
Fredag igen.
Höst
Våren är här❣️

Senast kommenterade
Tillvaron förändras snabbt
Livet känns tufft ibland
Att det ska vara så svårt....
Händelserika dagar
Student
Vård
Vilken härlig början på veckan
Mera oväntat
På plats
Vårsöndag

Kategorier
#Blogg100
Allmänt
A'Vera
Barnbarn
Bilresa
buzzador
Dagens bild
Dagens outfit
djur
Fototema
Glädje
Gnäll
hallon.se
Helg
Homestyling
hundar
inköp
Inspiration
Irritation
Kärlek
LCHF
Livserfarenhet?
Mina trakter
Naturen
Naturprodukter
Njutning
Nyskapande
Otrolig trötthet
Pladder
Problem
Skapande
SLE
Sorg
Spännande
tacksamhet
tankar
Tankar om livet
Test
tre.se
Tävling
Vardag
Vården
Väder
Välmående
Vänner
Återbruk

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
  •    December
  •    November
  •    Oktober
  •    September
  •    Augusti