Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Sallys blogg

Hittade Sallys gamla blogg också. Kul. Hon ska få fortsätta att skriva. Det blev ett inlägg idag 


Anlita inte 3!!!!!

Önska mig lycka till  diskuterar med 3.  Samtalet avslutat. Fast jag inte har kunnat utnyttja mitt abbonemang under nästan hela året och gav upp i mina försök i somras (ringde i början av august till tre och gjorde felanmälan. De skulle komma tillbaka i mitten av augusti. Har inte hört något sedan dess. Fick idag veta att de försökt ta kontakt med mig via telefonen som inte fungerar!!!! Varför inte skicka ett brev!!!) så vill de ha 2000:- i avslutningsavgift eftersom jag har bindningstid. Hrmmmmm

Rekommenderar inte 3 som nätval för telefon eller annat. Servicetänkande 0. Tar in pengar till varje pris 100!!!!!

Ska gå vidare med den här frågan och se vad jag kan göra. Har betalat 568:- varje månad på detta abbonemang som jag inte kunnat använda!!!!!

Tänk er för innan ni binder upp era avtal är min slutsats.

iphone5


Åter vid datorn

Som är det enda redskap som duger för att blogga på den här plattformen. Skäms webdon som inte hänger med i utvecklingen. Jag som betalt och allt. För övrigt är ni supersnabba med svar och support. Eloge för det!!!! Plus att ni tar in Snejkys underbara bakgrunder 

Har suttit och kollat runt lite på datorn på förmiddagen och insett att jag har visst några påbörjade bloggar lite här och var. Här är ett exempel Livet . Den jag använder när jag bara har tillgång till telefonen är Trygg i mig själv.  

Har fortfarande ont i handen som jag uppenbarligen tog emot mig med när jag föll men ska försöka köra bil idag. Behöver få hem lite mat från affären.

Gruvar mig för hjärttestet nästa vecka. Jag som förespråkar att man inte ska oroa sig i förväg för då har man oroat sig två gånger och kanske två gånger för mycket :-))

Ha en fin dag. Nu ska jag fortsätta kika runt här på nätet. Som Snejky säger.... Tjingeling 

Okej... En liten bild då....

good-morning

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 189
Denna månad: 109109
Totalt: 5770234

Bloggkalender