Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Brev till postkodlotteriet

När ni började med det här spelet kändes det seriöst. Därför tror jag många gick med. Nu kan jag se hur framgångarna gjort er till en fabrik. Överskottet går till bra saker men först ska ni betala all kostsam pappersreklam. All kostsam tvreklam. Allt vad det kostar att utveckla program som gör att spelberoende människor lägger allt mer pengar på er som gör att ni kan lägga ännu mer pengar på utveckling som gör att....... Redovisa er bokföring så vi får se exakt vart pengarna tar vägen så kanske... Förtroendet kan komma tillbaka. 

Ha en under bar dag önskar Bibbi

17 jan 2013 kl. 08:15 skrev PostkodLotteriet <noreply@postkodlotteriet.se>:

Bingo och skraplotter på nya postkodlotteriet.se 
+ vår största vinstpott någonsin
Läs brevet på webben
 
Postkodlotteriet PostkodNytt januari 2013
 
Hej Bibbi

Ny vinstplan, en ny webbplats med nya spännande sätt att spela och inte minst - massor av nya chanser att vinna! Många nyheter men precis som vanligt går allt överskott från hela vår verksamhet, alla lotter och alla spel, direkt till våra förmånstagare. En av dem är Röda Korset som tack vare stödet från PostkodLotteriet kan satsa extra på sitt arbete med vård för papperslösa. Hittills har Röda Korset mottagit över 112 miljoner kronor från Lotteriet. Tack för att du är med och vi hoppas att du blir en vinnare!

Vill du besöka Röda Korset?
  Vill du besöka Röda Korset?

Varje år möter Röda Korset många av de människor som lever som papperslösa i Sverige. Med stöd från PostkodLotteriet öppnade de nyligen portarna till en ny mötesplats för papperslösa i Stockholm. Nu har du chans att få följa med oss på ett studiebesök hos Röda Korset i Stockholm och lära dig mer om deras vård för papperslösa. Bland annat träffar vi sjuksköterskan Anna som berättar om sitt arbete.

Tävla om ett studiebesök hos Röda Korset här
 
 
Ditt kundnummer: 
1307028
Hur loggar jag in på nya webbplatsen och varför måste jag förnya mitt konto?

Du som har lotter har redan ett konto som du ska använda för att logga in på vår webbplats. Första gången du ska logga in på vår nya webbplats måste du förnya detta konto. Det gör du genom att först skriva in dina gamla uppgifter för inloggning: ditt personnummer samt kundnummer. Ditt kundnummer hittar du uppe i det gula fältet till höger i detta brev. Därefter kommer du vidare till nästa steg där vi ber dig att komplettera ditt konto med nya inloggningsuppgifter: din e-postadress och ett egenvalt lösenord. Din e-postadress blir ditt användarnamn och tillsammans med det lösenord du väljer blir de dina inloggningsuppgifter på postkodlotteriet.se. Det nya sättet att logga in är en följd av att vi har ökat säkerheten på webbplatsen för att kunna garantera full säkerhet för dina personuppgifter.
Få svar på fler vanliga frågor här
 
Bingo och skraplotter på nya postkodlotteriet.se
Bingo och skraplotter på nya postkodlotteriet.se
Vi är glada att presentera nya postkodlotteriet.se. Där erbjuder vi dig underhållning och spänning dygnet runt i form av Bingo och skraplotter. Självklart kan du fortfarande köpa och rätta dina lotter samt läsa mer om PostkodLotteriet och våra förmånstagare. Vi har ett nytt sätt att logga in vilket innebär att du måste börja med att förnya ditt konto. Det går snabbt och som lön för mödan får du 100 kronor i välkomstbonus att spela Bingo och skraplotter för.

Besök nya postkodlotteriet.se och få din välkomstbonus
 
 
SÅ GÖR PENGARNA SKILLNAD
Ett liv som papperslös
Ett liv som papperslös
I vårt land lever tusentals människor som papperslösa. Linkon från Bangladesh flydde undan den tortyr och misshandel han där utsattes för som politiskt aktiv. Han kom till Sverige men nekades asyl och levde då ett liv som papperslös. Röda Korset gav honom vård och hjälp att dokumentera de tortyrskador han fick under sin tid som fängslad. Tack vare detta har han kunnat ansöka om asyl på nytt och känner i dag hopp inför framtiden.

Läs Linkons berättelse
Möten med minnen
Möten med minnen
“Möten med minnen” är ett museipedagogiskt projekt som visas på utvalda museer i Sverige mellan 2013 och 2015. Projektet riktar sig till människor som drabbats av någon form av demenssjukdom och förhoppningen är att bidra till att motverka segregationen mellan det friska samhället och människor med demenssjukdomar. Alzheimerfonden genomför projektet i samarbete med ett antal andra aktörer och med stöd från PostkodLotteriet. 

Museiföremål kan bli nycklar till minnen
 
1.281.000.000:- Vår största vinstpott någonsin!
Största vinstpotten någonsin 
Årets beräknade vinstpott är rekordstor: 1.281.000.000 kronor. Det är 81 miljoner kronor mer än förra året. Vi lägger till en ny miljonvinst varje vecka och lovar 104 nya miljonärer under året bara i veckodragningarna. I årets tre GrannYror räknar vi med att dela ut 60, 65 och 90 miljoner kronor. Massor av spännande extradragningar är också att vänta, och som alltid – ny chans till vinst varje dag.

Köp fler lotter för fler chanser på veckans miljonvinster
Nytt sätt att rätta dina lotter
Nytt sätt att rätta dina lotter
På vår nya webbplats har vi ett nytt säkrare sätt att logga in. För dig innebär det att du måste förnya ditt konto på vår webbplats och komplettera det med dina egna inloggningsuppgifter. Det är enkelt och tar bara någon minut. Den höjda säkerhetsnivån innebär också att du måste vara inloggad för att rätta dina lotter. Allt för att vi ska kunna garantera full säkerhet för dina personuppgifter.

Förnya ditt konto och rätta dina lotter
Bingo med vänner
Bingo med vänner
Bingo är ett socialt spel, även när du sitter själv vid datorn så spelar du tillsammans med andra. Varje kväll måndag-torsdag träffar du någon av våra fyra välkända spelvärdar i chatten: Blossom Tainton, "Kicken" Lundqvist, Jessica Frej och Sandra Dahlberg. Bingo kan du spela dygnet runt, så välkommen att ha lite mer bingo i vardagen!

Spela Bingo
Vi ger svar på dina frågor 
Vi ger svar på dina frågor
Har du frågor om hur det fungerar på nya webbplatsen, våra nya spel, Lotteriet eller hur du rättar dina lotter? På vår sida med frågor och svar har vi samlat nyttig information som vi hoppas ska vara till din hjälp. Vi har också utökat Kundservice öppettider så nu når du oss även på kvällstid och helger.

Besök vår sida med frågor och svar
När deltar du med dina lotter?
När deltar du med dina lotter?
Som du säkert vet betalar du dina lotter per månad och i förskott. Varje betalningsmånad är knuten till en spelomgång i Lotteriet. På vår webbplats hittar du information om vilka datum som gäller för alla spelomgångar i Lotteriet under 2013. Tänk på att endast betalda lotter deltar i dragningarna. 

Se datum för Lotteriets spelomgångar
Har du vunnit en extralott?
Har du vunnit en extralott?
Vi har lottat ut 140.000 extralotter som gäller i två månader bland alla våra lottköpare. Extralotterna fungerar precis som dina köpta lotter och deltar i alla dagliga, special- och extradragningar. Visste du att med fler lotter ökar dina chanser att vinna veckans bil- och miljonvinster om du är en av vinnarna i fredagens utlottning? 

Rätta dina lotter och se om du är en vinnare
Med en lott stödjer du 40 organisationer
Detta brev skickades till BIBBIJ@GMAIL.COM. Du har fått detta eftersom du är registrerad hos PostkodLotteriet. Vill du inte längre ta emot e-post från oss, avregistrera dig här! 

Vänligen svara inte på detta brev. Kontakta i stället vår kundservice om du har frågor. 
Gilla oss på Facebook Gilla oss på Facebook
Stödlinjen Stödlinjen – för spelare och anhöriga
PostkodLotteriet förespråkar ett ansvarsfullt spelande. Kontakta Stödlinjen om spelandet har blivit ett problem. www.stodlinjen.se 020-81 91 00
© 2013 Svenska PostkodLotteriet AB, Box 193, 101 23 Stockholm
    Kundservice tel 0771-22 55 22, öppet vardagar 08-21, lör-sön kl 12-21


 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 2800
Denna månad: 61754
Totalt: 7053371

Bloggkalender

«januari 2013»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste inläggen
Att det ska vara så svårt....
Händelserika dagar
Student
Vård
Vilken härlig början på veckan
Fredag igen.
Höst
Våren är här❣️
Våren är på väg
Godmorgon!

Senast kommenterade
Att det ska vara så svårt....
Händelserika dagar
Student
Vård
Vilken härlig början på veckan
Mera oväntat
På plats
Vårsöndag
Dagarna går trots allt
Tiden går fort..............

Kategorier
#Blogg100
Allmänt
A'Vera
Barnbarn
Bilresa
buzzador
Dagens bild
Dagens outfit
djur
Fototema
Glädje
Gnäll
hallon.se
Helg
Homestyling
hundar
inköp
Inspiration
Irritation
Kärlek
LCHF
Livserfarenhet?
Mina trakter
Naturen
Naturprodukter
Njutning
Nyskapande
Otrolig trötthet
Pladder
Problem
Skapande
SLE
Sorg
Spännande
tacksamhet
tankar
Tankar om livet
Test
tre.se
Tävling
Vardag
Vården
Väder
Välmående
Vänner
Återbruk

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2012