Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Hej.... Vart tar tiden vägen????

2013-03-06 07.48.30

Ja hon verkar ju inte så brydd i alla fall 

Igår var jag iväg och köpte en begagnad torktumlare från Blocket. Jag blev chockad av att den var så otroligt smutsig. Och ingen kontakt på den. 

Alltså.... Vad är det för underbara människor som bor på granntomten???? Jag sov ju hela måndagen och halva dagen i går. Orkade inte hämta in posten. Då ringer söta Ingela... Vi fick ingen träff på varandra men mötte hennes man Roger när jag åkte iväg till tumlarn.

När jag kommit hem orkade jag så klart inte lyfta ur den själv ur bilen. Vem ringer då på dörren om inte Roger. Han kom med ett par köksstolar till mig som han hämtat på landet. Och passligt nog bad jag om hjälp med att bära in tumlaren.

Nu står den på plats. Ska bara städas och på med kontakt. Sen hoppas jag det bara att köra. Om inte åker jag tillbaka och hämtar hem pengarna igen för jag känner redan besvikelse över att man säljer något man inte gjort rent.

Idag blir det inga tumlarproblem. Ska fika med Eva på cafeet vi har här i Hova. Det enda på mils avstånd som behållit den gamla interiören. Sååå mysigt.

Om jag orkar kör jag till IKEA och byter mörkläggningsardinen som vart för kort.

Nä... mera kaffe nu så jag vaknar ordentligt.

Ha en riktigt fin onsdag 

kaffehjärta


4 kommentarer

Namn: Micke guldkrycka
Tidpunkt: 2013-03-06 19:48
Jo..det minsta man kan begära är ju att grejerna man köper är rena
Trasig kontakt dessutom...urk

Nä..hoppas grejerna funkar nu i alla fall...ha en skön kväll bibsan

Namn: Veiken http://www.veiken.se/
Tidpunkt: 2013-03-06 20:04
Jag blir alldeles matt när jag tänker på folk som säljer och tar betalt för smutsiga saker. En torktumlare är extra noga att hålla rent! Kram på dig - hoppas det löste sig!

Namn: attis
Tidpunkt: 2013-03-08 22:38
Hej vännen. Har inte haft ork att skriva något. Har inte mått så bra ett tag nu. Massa värk och annt elände. Blir nog bättre så småningom. Ha en under bar helg . Bamsekram

Namn: Kenneth
Tidpunkt: 2013-03-09 08:40
Vill ju inte sticka ut hakan men kollar man inte innan man köper sakerna du kan ju alltid välja o pruta eller låta bli köpet. Nä va dum jag är men lite sanning är det väl ändå.

Hoppas du mår bra så bra det nu går ha en skön helg

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 308
Denna månad: 41475
Totalt: 5855930

Bloggkalender