Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Tack Snejky

för den otroligt fina mallen du gjort och som vi får använda 

Nästa gång jag byter blir till jul och då blir den din igen 


Livet

Här går det upp och ner som i en berg och dalbana. Ni som följt mig på bloggen Trygg i mig själv vet ungefär vad som hänt.

Idag har vi i alla fall gjort en god gärning. Det känns så fint. Det var en man i grannbyn som fått elen avstängd. Han är 70 år och har kronofogden efter sig. Han hade kommit efter med 1.994:- vilket skickades till Inkasso och slutsumman blev 5.954:- inkl. påkopplingsavgift på 1.200:-.

Snacka om att ta betalt. Trodde inte ocker var tillåtet i detta land men det är ju ok med slavarbete så varför inte ocker!!!!! De som har det illa ställt ska naturligtvis försörja de som har det bra!!!

Tack alla underbara givare som varit med och deltagit för att han ska slippa frysa     

Vi har fått lite vinter här nere i Hova. Trodde jag skulle gå isär när den kom men tvärtom mår jag bra av det. Det har blivit mycket ljusare ute 

IMG_0449

Om min kropp håller åker jag upp till Sigtuna under morgondagen för att gratta min äldsta dotter som fyllde 40 igår. I så fall passar jag på att pussa på min älskade Sotis med valpar

IMG_0287

Så här små är de inte nu för de har redan hunnit bli fyra veckor. Tiden går fort iband. Jag längtar så sjukt mycket efter henne. Efter jul får hon komma hem.

Nu ska jag skriva ner lite på min SLE-sida om vad som hänt sedan jag senast skrev.

Ha det bäst 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 1178
Denna månad: 73440
Totalt: 5593714

Bloggkalender