Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

En av mina grannar

har skaffat sig en Soja.

Det är en kolsvart helt fantastiskt liten söt katthona.

Som sagt. Hon är helsvart och jag vill inte vara den som kör över henne så nu sitter jag och syr en reflexsele till henne. 

En bild på projektet som inte är helt klart än. Under konstruktion skulle jag kunna säga. Det blir verkligen heute coture (om det nu stavas så här......) Det ska vara egendesignat och handsytt.

Soja

Lilla Sotan har ännu inte ätit idag. Vad gör jag.....???? Har till och med försökt att handmata henne. Det GÅR INTE!!!

Jag VÄGRAR ge henne färskmat när hon inte är bra i magen. Kanske kan mosa dem i färskmat.... Bra idé. Värd att testas... Vill att hon ska blir frisk. FORT....

Ha det så länge 


God morgon

Ny dag. Nya förutsättningar.

Igår blev det akut veterinärbesök. Igen! Sotis bajsar blod. Ska det aldrig ta slut.......

Olle tyckte inte det verkade något att oroa sig för eftersom hon inte hade feber, blodet hade fin färg och hon har inte tappat i måendet.

Specialfoder för känslig mage och tarm blev rekommendationen.

Hon äter måttligt med mat av den sorten eftersom hon fått färskmat ett tag nu men idag blir det hårhudad matte. Inget torrfoder = ingen mat. Nu ska hon bli frisk!!!

Jag vaknade alldeles av mig själv klockan åtta idag. Skönt. Släppte ut Sotis i trädgåden mendans jag mätte upp hennes mat och gjorde frukost och medicindos till mig.

Har suttit och läst nyheterna på webben och ätit frukost och intagit morgonkaffet. Det är livsviktigt för alla människor och djur runt mig 

Nu ska jag lägga upp en kalkyl över ekonomin så jag får lite koll på vart pengarna tar vägen. I och för sig vet jag ju redan vart de stora summorna gått den här löneperioden. Hundarna 7.100:-. Det var mina besparingar. Nu blir det havregrynsgröt tills nästa lön kommer. Men vaddå... Det är ju gott 

images

SLE

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 4084
Denna månad: 22178
Totalt: 5624689

Bloggkalender