Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Nu börjar ......................

good-morning

Min LCHF-resa mot ett friskare liv. Vill du följa med så är du välkommen. Ska försöka hjälpa läkarna att få bukt på min SLE.  Är så otroligt less på alla smärtor. Varje dag.

Halkade in på en LCHF-sida via fejjan igår och känner ja.... varför inte.... det hjälper ju mot så många andra defekter så det kan ju aldrig vara farligt.

Är ju helt socker och kolhydratberoende så det kommer att bli en resa värd att minnas. Har lyckats göra mig av med ett lååångt nikotinberoende på 50 år så nu är det sockrets och brödets tur. Yes!!!

Vad ni kommer få se av mig är precis den jag är när jag skriver.

Har intagit min första LCHF-frukost bestående av ett glas neskaffe med 1 tsk cocosolja och 0,5 dl röd laktosfri mjölk. 3 ostskivor lindade runt skivat äkta smör. 3 små tomater.

Blev förvånad över att kaffet gick att dricka. Enda skillnaden är att läpparna nu är insmorda med cocosolja.

Nu ska det bli en kisspromenad med Sötis. Hon är så sömnig än så länge så hon behöver bara ut en snabbis för att sen gå in och fortsätta sova. Passar bra för jag behöver iväg och röntga mina lungor som jag försökt att komma iväg på i en hel vecka men kroppen har stoppat mig.

hundar


2 kommentarer

Namn: Veiken
Hemsida: http://www.veiken.se/
Tidpunkt: 2014-09-09 21:09
Vilken grej. Jag hoppas att den nya dieten gör nytta! Jag håller tummarna för det och hoppas att du talar om hur det går! Lycka Till! Kramar

Namn: Gilla
Hemsida: http://trebgilla.blogspot.com
Tidpunkt: 2014-09-09 21:25
Jag hoppas verkligen att den nya dieten kommer att hjälpa dej från dina smärtor. Sista veckan har jag legat på lasarettet för en hjärtinfarkt och de serverade så god och nyttig mat varje dag. I eftermiddags fick jag komma hem igen och jag mår bra. Så det var ju faktiskt en allvarlig sak ändå.

Kram/Gilla


 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 110
Denna månad: 28566
Totalt: 5843021

Bloggkalender