Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Två dagar i mitt liv

Disk 1 070.jpg

Den här bilden tog jag på planet mellan Indien och Abu Gabi. Tycker otroligt mycket om att fota. Som att måla med kamera :-)

I går var en halvdag kan jag säga. Sov till tolv. Efter lunch tog jag bil och dogs till vårdcentralen för SLEprovtagning. Märklgt att de tar sådana prover när man har antiinflammatorisk medicin i kroppen.......

Nåja... VC ligger mitt emot ICA så det blev ett besök där också. De fyrfota vännerna behövde påfyllning i skafferiet. Jag också om sanningen ska fram. Nån liter mjölk blev det och så pålägg.

Det är tur att jag har hjärnprotes för jag hade ju inte kommit ihåg att jag skulle leda bönemötet i kyrkan på kvällen men min snälla IPhone påminde mig i god tid. Blev ett härligt ord om Guds storhet. Rom kap 14. Vi hade en härlig och varm samling med mycket bredvidprat som stärker.

När jag väl kom hem var jag stentrött. Men kunde jag somna.... Inte.... Somnade efter två i natt.

Så har vi kommit till idag. Den dagen som är en av de mest innehållslösa ni kan drömma om.

Vaknade med rinnsnuva, röd i halsen och huvet i en glasbubbla. Hur som åt vi frukost innan vi alla tre trängde ihop oss i soffan och somnade om. Sally är ju som en Skalman så hon väckte mig vid tolv när det var lunchdags. Får väl erkänna att någon varm lagad mat blir det inte idag men youhurt med müsli blev det i alla fall. Svalt och skönt för halsen.

Sen får jag ju inte glömma den varma tekoppen med honung jag fick av Snejky  Fick ju göra den själv då för det är lite långt melllan Sundsvall och här i Hova. Men god vart den och värmde gjorde den.

Sen har jag sovit här på soffan. Vaknat mellan varven. Hundarna har fått gått ut själva idag. Nåja... mera te så är jag nog på benen i morgon men där är ju lite knasigt när jag blir sjuk bara någon nyser bredvid mig. Immunförsvar 0!

Nu är det strax middagsdags och sen blir det soffan igen. Ska försöka hålla ögonlocken lyfta så jag kan se Efterlyst innan jag somnar.

Tjingeling alla glada och alla ni andra också


1 kommentarer

Namn: Snejky
Tidpunkt: 2012-09-12 17:10
Ja du, tjejjen...Ingen hit & vara sjuk. Jag får alltid lite ångest eftersom man har de små liven att ta hand om. Iofs, så klarar sig mina missar galant, men de pockar ju på uppmärksamhet dock.
Jag dricker aldrig te om jag inte är sjuk, tycker det känns som det lenar gott. Tycker heller inte om honung men i te är det ganska gott. Ta vara på dig nu, tjejjen...Man får vara lat & bara mysa i soffan.
Massa kryapådigkramar...

(Cyersite fixar detta med domännamnet så du behöver inte göra något alls, bara meddela dina läsare när det är klart eftersom det blir en ny adress...)
(en grej till, kan inte få dit nån smaljis)

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 581
Denna månad: 75209
Totalt: 5595483

Bloggkalender