Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Så var det dags igen då

Min hjärtspecialist ringde ikväll och berättade resultatet från den fruktansvärda hjärtröntgen jag gick igenom i november. Det visade sig att en del av hjärtat inte syresätts ordentligt. Blir Trombyl från i morgon men han varnade mig för att jag inte säkert kommer att känna mig bättre men risken för hjärtinfarkt minskar radikalt. Ska in på kranskärlsröntgen i slutet på januari. 

Blir så tacksam när jag får tala med en läkare som även är en människa! Vi samtalade säkert en halvtimme och han var noga med att jag förstått innebörden i allt han sa. Ska vara en ung läkare till det. Helt prestigelös!

fick även kallelse till Sahlgrenska idag. Ska till inflammationsavdelningen till den 8/1-13. Så nu har jag höga förväntningar på en medicinering som hjälper bättre. Börjar bli lite trött på att byta kläder tre - fyra gånger om dagen pga kallsvetningar och den ihärdiga ryggsmärtan över njurar och lungor. 

Längtar efter att komma till ett läge i mitt liv där jag kan jogga med mina hundar eller åtminstone kunna gå i riktig skogsterräng. 

Nä men nu har ni väl ändå lessnat på min sjukjournal. Undrar om ni orkat läsa så här långt ;)

jag är i alla fall nästan alltid glad :))

tjingeling

ha en bra dag


4 kommentarer

Namn: Annalena
Tidpunkt: 2012-12-17 20:17
Det var många saker på en och samma gång, jag hoppas verkligen att du oxå ska kunna komma iordning med ditt liv och kunna gå el jogga med dina underbara fyrbenta vänner och bara få må bra.
Tänker på dej varma kramar från mej till dej

Namn: Micke guldkrycka
Tidpunkt: 2012-12-17 20:53
Bra med läkare som är på det viset...hoppas de kan ordna nått så småningom.
Glad ska man vara (om man kan)...det underlättar mycket....kanske inte den BÄSTA medicinen...men...en stor del är det ju trots allt.
Ha en skön fortsättning på kvällen...!

Namn: Monica
Tidpunkt: 2012-12-18 10:59
Det var väl skönt att få ett svar i alla fall även om det inte var så positivt.
Hoppas att du får en bra jul!
Kram

Namn: Ulrika
Tidpunkt: 2012-12-18 19:16
Jag tycker det är fantastiskt skönt att höra att du får god hjälp. Äntligen! Hoppas nu att allt går fint så springer du nog snart maraton. Kram!

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 595
Denna månad: 71196
Totalt: 5591470

Bloggkalender