Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Äntligen måndag ;)

Som om det skulle göra någon skillnad 

Här är det måndag hela veckan i alla fall. Butiken är öppen alla dagar. Jag vaknar varje dag vid samma tid för medicintagning och hundvård. Jag är hemma varje dag.

Nä nu lät jag som en gnällkärring. Kan det vara åldern som börjar ta ut sin rätt eller kan man bli gammal kärring utan att bli gnällig......????

Idag är det helt plötsligt plussgrader ute efter att det snöade hela dagen igår. Vad menas med ångbåt..... Det är ju inte april än. Även om det skulle sitta som en smäck. Vår... Längtar.......

IMG_6079

Jag är för nyvaken för att ha någon aning om vilka planer jag vill ha idag. Lever dessutom mycket i nuet eftersom jag inte vet från en timme till en annan om kroppen håller. Men något kul ska jag allt kunna hitta på.

IMG_5659

Ha en fin dag 


2 kommentarer

Namn: Gilla
Tidpunkt: 2013-01-28 10:24
Så tråkigt att du har såna besvär. Jag har ju bara hälsat på här en gång vad jag kommer ihåg, så jag visste inte att du har det så jobbigt. Jag tittade inom din andra sida och läste om besvären. Det är bara att beklaga.

Sv: Det var ju roligt att du tyckte om Baloo. Han är ju inte vår hund och för tillfället passar vi honom dygnet runt, för Matte är i Thailand. Det snöade i natt i morse var det jättehalt ute. Tur man har broddar!

Kram/Gilla

Namn: Snejky
Tidpunkt: 2013-01-29 00:06
Tooodelidoo, tjejjen..

Samma här, vill hellre vara här på min sida oxå..
Jag tycker ju det är så kul att kolla in andra bloggar & se vad man kan göra med designen, osv..

Jag hoppas att du har det gott....Sköt om dig, du är guld värd..
Varma kramen till dig..


www.snejky.se

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 905
Denna månad: 71506
Totalt: 5591780

Bloggkalender