Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

God morgon :)

god morgonkatt

Ja... jag vet. För de flesta av er är det snart lunch. Men jag är seg som bara den på förmiddagen och vaknar till först vid den här tiden. I huvudet alltså. Har varit uppe sen åtta men men.... 

Var och grattade min allra äldsta vän den 27/9. Tant Anna som fyllde 95. Hon är den finaste människa jag känner. Ett hjärta stort som en ocean och vishet som en gammal uggla.

DSCN0528

Se vad söt hon är 

Jag gjorde en liten grattiskorg till henne med en suckulent så hon inte måste komma ihåg att vattna så ofta

IMG_2003

I går var jag på KSS och träffade min nye reumaläkare. En helt underbart positiv ung nyutexaminerad doktor som inte var rädd för att rådfråga någon mer erfaren.

Har gått med smärtor i ländryggen säkert en månad. Skulle vart där den 16/9 men den dagen fick ju Sally lämna in så det fick bli igår. De visade sig att jag hade muskelinflammation i höger sätesmuskel. Jag fick en kortisonspruta i ländryggen och en i höften där muskelfästen sitter. Som tur var berättade han att det inte skulle hjälpa det närmaste dygnet för annars hade jag blivit helt förtvivlad idag. Värken känns värre än igår så.... Nåja.. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

Här i Hova är en fantastisk höstdag med sol och plusgrader. Vad mer kan man önska 

Har fått börja elda i spisen på morgonen för värmeväxlaren lyckas bara hålla 17 grader under natten trots att jag ställt in den på 24. Kanske skulle behöva byta den men det får bli nästa vinter när jag lyckats spara ihop pengar.

Det är mycket som kostar när man bor i eget hus. Något jag kanske inte insåg direkt från början men än så länge flyter det på.

Önskar er en riktigt härlig onsdag

SLE


2 kommentarer

Namn: Annalena
Tidpunkt: 2013-10-03 14:50
Härligt med pigga glada äldre människor, fint du arrangerat med blomman. Smärtor är inget kul och jag förstår att det du går igenom var dag är en riktig plåga.
Tänker på dej Kramizzar

Namn: Bibbi
Tidpunkt: 2013-10-03 19:41
Tack Annalena. Jo visst är det härligt. Idag ringde hon till och med. DET var längesedan. Älskar henne verkligen.
Konstigt nog har jag lyckats bli sams med mina smärtor men hoppas alltid att vakna smärtfri dagen efteråt

Tänker ofta på dig också.... Kramisar

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 466
Denna månad: 68020
Totalt: 5588294

Bloggkalender