Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Vintern är här......

-10 i morse när vi gick på morgonpromenaden. Brrrrr... Fattar inte att det lilla lakritstrollet inte fryser ihjäl. Och sur som ättika blir hon när jag sätter på henne ett litet täcke. Men idag fick hon allt ge sig 

Blev en hetvägg med fina vännen i Gullspång. Vi tänkte gå på kondis men det var STÄNGT!!! Det borde vara FÖRBJUDET att stänga caféer. Alla pubar överlever men caféer får kämpa hårt. Konstig värld vi lever i. Att folk vill befinna sig i ett tillstånd där de inte kan känna och tänka....

Nåja... Det var inte värre än att vi gick på ICA och köpte semlor och röd mjölk. För det MÅSTE det vara när man gör hetvägg. Mmmmmmm så gott. Till och med så jag glömde att jag inte druckit kaffe hahaha... Då är det gott!!

Jag känner mig helt förtvivlad att de vill släppa cannabis fritt i Sverige   Räcker det inte med allt elände som alkoholen ställer till med..... Nej. Förbjud alla droger enligt mig. Kan jag kaxigt säga nu när jag efter 50 år lyckats ta mig ur nikotinträsket. Fast tagit mig ur..... Blir så snussugen ibland så jag håller på att bli tokig. Då rullar jag ihop lite papper och lägger under läppen tills det släpper. DET är en farlig drog.

Det är så kallt inne så jag fick gå ut och spänta lite ved och göra en brasa i kaminen. Vilken skillnad det blir på luften inne bara efter en stund med en pinne i brasan......

Jag vill passa på att tacka alla för fina kommentarer på min fototriss som jag helt glömde kommentera bilderna på. Nåja... kommer väl en ny chans så småningom.

Sally som sitter som huvudbild här somnade ju in i september. Hon ska få sitta kvar tills det gått ett år. Bara för min egen skull. Enda chansen ut är igenom och så länge jag måste se henne... påminnas om vilken otroligt fin hund och vän hon var... känna saknaden... så kommer det att kännas lättare för var dag.

Vi har så olika sätt att gå igenom vårt sorgearbete på och det här är mitt 

När jag inte sitter här vid datorn så har jag ju lilla Sotis som håller mig igång 

Vad fångar man möss på nu för tiden på tal om bananskal..... Har hört att ost är ute nu för tiden. Vår lilla väggmus retar gallfebern på Sotis     Är väl inte så hälsosamt heller att ha dem i huset....

Ha en skön torsdagskväll alla härliga läsare 

Dagens inlägg i SLE


4 kommentarer

Namn: MartinaOlsson
Hemsida: http://martinaolsson.myshowroom.se
Tidpunkt: 2014-01-23 18:24
hej! allt bra?

Namn: Micke
Hemsida: http://guldkryckan.blogspot.com
Tidpunkt: 2014-01-23 19:53
Släppa "rökat" fritt är ingenting jag rekomenderar, i Colorado där, eller vart det nu var, "rekreaktionssyfte" kallades det...så det är så man kallar det där att bli hög?

Surt sa räven

Namn: Henrik Olsson
Hemsida: http://www.henrikolsson.eu
Tidpunkt: 2014-01-24 15:44
Ojdå! Det var riktigt kallt då!! :/

Namn: Annelie
Hemsida: http://minegen65.blogspot.com
Tidpunkt: 2014-01-27 16:58
Hahaha,, ja jisses. Min man fick för sig att han skulle sluta snusa (snusar lössnus),, ja okej sa jag då,, men bara inte att du blir så grinig så det går ut över mig.
Enn hel helg låg han helt apatisk i soffan med en sprängande huvudvärk,, han började att snusa igen.. :-)

Sköt om dig gumms.. // Kramen Annelie

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 917
Denna månad: 71518
Totalt: 5591792

Bloggkalender