Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Men som det kan bli......

Har inte orkat vara här inne på länge och hade helt missat att jag inte gjort färdigt förra inlägget 

Nu är det VÅR!!!!

Plussgrader och mest sol. Idag bjöds det på lite regn. Det kändes riktigt bra eftersom det var en innedag för mig.

Var läkarbesöksdag för mig. Först till vårdcentralen och lägga om bensåret. Prata med dr om varför jag svimmade. Tog EKG... inget fel.... Blodprover.... Väntar på svar. Bensåret inte särskilt fint. Ny omläggning på torsdag. Uppehåll med Trombyl....

Jag har ALLTID kopplat ihop bensår med GAMLA människor. Får väl inse att allt är relativt. Ska få gratis Tena i svensk version. Det är ju också för gamla...... Fast jag har haft läckage sen jag tog bort min livmoder för 18 år sedan. Tänk vad jag hade sparat pengar om jag inte varit så fisförnäm......

Sen blev det Mariestad och ögonläkaren. Har börjat se sämre och fått "grus i ögonen" efter att jag börjat äta plaquenil så min reumadr skickade mig hit. Först fick jag lite avslappningsdropp i ögat. Sen pupillvidgande. Så mättes trycket (det låg under tillåtna 20) och sen fick jag sitte ner och vänta 20 min innan läkaren kollade mina ögonbottnar.

Det var en undersökning som totalt rätt igenom inte gjorde ont någonstans. Bara lite obehagligt med starka lampor rätt in i ögonen. Högerögat har lite förändringar på gula fläcken om måste kollas upp den 28/3 på KSS.

Jag VILL verkligen att det ska gå att fortsätta äta plaquenilen för den håller min SLE under kontroll. Ja ja... Allt ordnar sig alltid till slut.

Har börjat dricka Aloeverajuicen igen och känner mig redan mycket piggare. Känns så skönt att orka leva och inte bara överleva.....

Men nu är tvätten strax klar. Ska hänga den innan kudden intas

1262470_345527688926134_1614437413_o

Sov gott alla underbara... 


2 kommentarer

Namn: Annelie
Hemsida: http://minegen65.blogspot.com
Tidpunkt: 2014-03-11 08:59
Usch, stackare... visst är det konstigt att många som har en sjukdom ska även få annan "skit"..??

Ögonbottnarna kollade min optiker sist jag var där och sen så visade han mig bilden på sin dataskärm, bra att även de kan fotografera dessa nu.

Det är som du säger,, bensår kopplar man ihop med gamla människor, gör jag också.

Ha nu en riktigt fin tisdag.. // Kram Annelie

Namn: Karin
Hemsida: http://karin.hermansro.se
Tidpunkt: 2014-03-11 10:04
Hoppas de får ordning på det där med ögonen, och medicinen.
Härligt att du svarar så bra på Aloe Vera i alla fall! - Det är sådan skillnad om man kan göra något mer än överleva, även om man inte orkar så jättemycket. (Jag vet ju av egen erfarenhet, sedan tidigare.)
Här skiner solen idag också, och jag tror jag ska ta mig upp i skogen en sväng om en stund. Det är underbart att våren är här!
Kram på dig!

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 92
Denna månad: 15649
Totalt: 5497571

Bloggkalender