Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Mår bra i själen <3

Ljuvliga söndag 

Det började inte med bravur men blev såååå bra!!!

Tack Ingela och Roger för att ni gick med hundarna en långpromenad och Tack Roger för att du fixade så jag kunde köra min bil idag 

Var såååå härligt att få möta vännerna i kyrkan som jag inte besökt under lång tid. Jag möttes av varma kramar och välkomnande. Vid varje positiv kommentar började tårarna att rinna. Skit SLE!!!!

De flesta är så fantastiska och tar varandra som vi är. Med för och nackdelar för ingen av oss är perfekt tack och lov. Känner att det stärkte mig att få möta så mycket värme i verkliga livet 

När jag är nere sitter jag alltid för mig själv. Vet att det är fel men orkar bara inte ta kontakt eller låta någon veta hur jag mår. Idag var jag helt öppen om hur det känns inuti och det känns så bra!

Petra åkte med mig hem och när vi kom in blev Sotis så glad så hon kissade på sig. Typiskt små pudlar....

Hennes päron kom efter och pappan och jag satt och fnulade på kyrkans hemsida. Jag lyckades ställa till den ordentlig   Stackar Chrille... Nu får han jobba på igen....

När de åkt hem tog vi en lång härlig kvällspromenad. Så skönt ute. Snön har slutat ramla ner och det är helt vindstilla med några minus.

Nu får det bli soffläge och tv för resten av kvällen.

Suss gott alla när det blir dags 

sover på soffan tecknad


WOW vilken dag det blev!!!

Dagen började ju med feber. Men... Det vände 

Har varit på TRE promendader idag. Sååååå skönt.

Tog en del foton men har inte lagt in dem i datorn än så de kommer i ett senare inlägg. Riktigt härliga vinterbilder!

Har träffat två goda vänner så dagen är gjord 

Nu hänger jag framför tv:n innan sängdags. Är ju Efterlyst ikväll men tror jag ser på det i sängen.

Vill vara på alterten i morgon. Har ju inte blivit så mycket nyttigt gjort den här veckan.

Ha det bäst   


God morgon eller....

god morgonkatt

Vaknar med feber igen 

Kan det vara förkylning den här gången eller är det SLE:n som spökar en dag till? Det vore ovanligt i så fall. Ja ja... Det får tiden utvisa....

Vitt och kramigt är det ute efter gårdagens ymniga snöfall. Vackert men inte kul för hundarna som blir som snugubbar när de är ute. Tar sån tid att torka sen.

Skulle vilja kunna lägga in videoklipp här. Någon som kan förklara????

Tänker pyssla om mig själv på förmiddagen med dusch och fotvård! Inte såååå sjuk alltså 

Uppdaterat SLE

ha en bra dag


Vilken dag.......

Vaknade i morse med feber igen!!!

Har varit sofflocket idag. Spelat lite WF och lite FB när jag varit vaken. Och så klart mina små älsklingar. Fast särskilt mycket uppmärksamhet har de inte fått. Tur hundar är trogna djur. De har nöjt sig med mat och rastgården idag.

Här har dock snöat kramsnö hela dagen så när de har kommit in har de fått med sig massor med snö. Den ena gången fick jag torka dem båda med fönen 

I kväll ringde det på dörren. Utanför stod en av mina grannar och undrade hur det är med mig. Hon hade inte sett några fotspår i snön!!!!

Jag beundrar och älskar mina grannar för här är det verkligen samverkan!!!

Ni som läser här och tror på Jesus kan väl ägna någon minut åt att be för hennes man som har obotlig cancer 

Nu ska jag skriva lite i SLE innan jag bäddar ner mig i sängen.

Ha en fin kväll 


Här igen :)

måndag

Fast det är ju kväll så nu dröjer det strax en hel vecka till nästa 

Har varit en aningens tröttsig sen röntgen. Den gick bra men så nervös jag blev när jag kom in i det blåvita ljuset i röntgensalen. Fick tack och lov lite lugnande i armen så jag blev lite lullig till och med.

Spännande var det att se hur de gick in med slangen och sprutade in kontrastvätska. Kunde själv se att det inte var stopp någonstans.

Ja. ja... Är tekniknörd. Älskar all ny teknik. En del gammal också förresten. Min Mac är ju inte av senaste snitt men dock en laptop så jag halvligger just nu i soffan med datorn på ett specialbord i knät. Himla så bekvämt.

Mina små älsklingar var ju borta ända tills igår. Vilket var bra för dem men så otroligt tomt här hemma. Blev ett jublande ögonblick vid återseendet. Trodde Sotis skulle krupit in i mig om hon kunnat. Sally är ju veteran så hon blir glad så hon skriker men håller sig på golvet.

Vi tog en gemensam promenad Fru Stark och jag med dogsen innan det blev hemfärd.

Det är lika spännande varje gång att se om de vill hoppa in i bilen eller ej. Det var med glädje även denna gång.

Har närt en dröm under mååånga år. Att skriva mitt liv. Så idag har jag börjat. Äntligen. Men det kommer att ta tid. 62 år blir en del. Har börjat på grundmaterialet som jag hoppas kunna använda mig av för att göra en typ roman så småningom. Alltså ingen biografi. Verklighet blandat med fiktiva människor och omgivningar.

Vill att det ska bli läst och förhoppningsvis kunna vägleda någon till ett bättre liv.

Har även fått min SLE-sida länkad till en otroligt intressant sida på nätet som heter Annolunda bloggar väl värt ett besök.

Uppdaterar min SLE-sida

Det här inlägget blev låååångt så nu säger jag tack för idag.

gonatt


Ännu mera galet :)

kaffehjärta

Sitter här med en kopp kaffe och frukostsmörgås. Trodde inte det kunde vara möjligt! Och... vaknade före alla klockor börjar skrälla igång. Hann till och med meddela de två jag bett ringa och väcka mig att jag är vaken.

Här är det både livrem och hängslen som gäller för vakna är jag inte alls bra på. Somna brukar jag kunna göra när, var och hus som helst.

Idag är dagen K för kranskärlsröntgen. Här i Skaraborg så har vi något som heter Ronden som hjälper oss att ta oss mellan de olika sjukhusen och då även till och från hemmet. Det är motsvarigheten till sjukresa men vi som kan gå själva får åka detta alternativ.

Här går ju inte bussarna eller tågen särskilt ofta så annars är det bil som gäller men idag får jaginte köra bil hem. Problemet är bara att det ska betalas med Västtrafikkort och jag vet inte ens om jag har något :P Annars en bra service för oss lantisar.

Hämtar idag med anslutningstaxi kl. 06.40. Kör mig till Mariestads sjukhus. Buss därifrån till Skövdes KSS. Kommer vara framme kanske 08.15 men det var okej för personalen :)


Taget från Västtrafik.se

(1.Ronden inom Skaraborg

Med Ronden kan du smidigt ta dig till Kärnsjukhuset i Skövde eller någon av de andra vårdinrättningarna i regionen. Beställ i förväg, så får du ett exakt pris för resan och är garanterad en sittplats ombord.

Beställ via telefon

Ring Beställningscentralen på telefon 020-91 90 90 eller texttelefon 0515-685 701 för att boka resor med Ronden och eventuell anslutningstaxi. Vi svarar vardagar kl 06-22 och på helger kl 08-22.

Har du bokat din resa kostar den 60 kr enkel väg, oavsett hur långt du åker. (Men bara ombord på Ronden, biljetten är alltså inte giltig för byte till andra buss- eller tåglinjer.) Anslutningstaxi är gratis om du har medicinska skäl.

I mån av plats kan hjälpmedel, som till exempel en rullstol, skickas med Ronden om du behöver den för hemresan.

Alla kan åka med Ronden

Det går bra att åka med Ronden precis som vilken annan buss som helst, men bara i mån av plats. Dock gäller inte Skolkortet Läsår, Skolkortet Resor och Fritidsladdning ombord.)

Hur ser det ut där just du bor???

Nä nu får jag nog skynda mig in för en kutanskurning igen. Inga baccilusker får följa med till sjukan hur det nu ska gå till när jag åker bland en massa andra.... Svininfluensan finns dessutom på KSS. En stackars ung kille dog av den alldeles nyligen just på det sjukhuset.

Torsdag glad

Ha en fin dag alla


Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 539
Denna månad: 32608
Totalt: 6422503

Bloggkalender

«februari 2016»
tiontofr
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29

Senaste inläggen
Att det ska vara så svårt....
Händelserika dagar
Student
Vård
Vilken härlig början på veckan
Fredag igen.
Höst
Våren är här❣️
Våren är på väg
Godmorgon!

Senast kommenterade
Att det ska vara så svårt....
Händelserika dagar
Student
Vård
Vilken härlig början på veckan
Mera oväntat
På plats
Vårsöndag
Dagarna går trots allt
Tiden går fort..............

Kategorier
#Blogg100
Allmänt
A'Vera
Barnbarn
Bilresa
buzzador
Dagens bild
Dagens outfit
djur
Fototema
Glädje
Gnäll
hallon.se
Helg
Homestyling
hundar
inköp
Inspiration
Irritation
Kärlek
LCHF
Livserfarenhet?
Mina trakter
Naturen
Naturprodukter
Njutning
Nyskapande
Otrolig trötthet
Pladder
Problem
Skapande
SLE
Sorg
Spännande
tacksamhet
tankar
Tankar om livet
Test
tre.se
Tävling
Vardag
Vården
Väder
Välmående
Vänner
Återbruk

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
 •    December
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    Mars
 •    Februari
 • 2015
  2014
  2013
  2012