Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Lunginflammation

Förstår inte hur man kan få tre lunginflammationer på raken under ett par månader. Det förstår inte farbror doktorn heller men utreds det........ Nej. Pencilinkur igen och lite extra kortison. 

Tur att man kan få telefonkonsultation av en SLE-specialist när de inte har tid att träffa en. Vad händer i det här landet???  Det är värre än Fort Knox att kommat till en kunnig läkare.... Varför. Vart har mina skattepengar tagi vägen??????

Nåja... Ska få remiss till lungröntgen och bentäthetsmätning och fick smärtstillande utskrivet eftersom jag har varit i Skov så länge nu. Orkar snart inte med smärtorna längre. Sen skulle jag börja med plaquenil två gånger per dag igen men vara vaksam på hur ögonen reagerar.

Nä.... Nu får det vara slut på gnället!!! Lite positivt istället. Idag åkte jag till en Loppis jag hittat i närheten av Motala. Han har så mycket fina grejer. Kände mig som en VIP-kund. Hade ställt undan två fönsterbågar förra gången och så köpte jag ett trähjul jag ska ha på framsidan av huset.

Blev bjuden på jättegod lunch med källvatten till. Undrar om han gör så med alla kvinnliga kunder haha....... Måste i så fall vara dyrt att driva denna Antik och Loppis. Lovar... den är värd ett besök för er som gillar gamla grejer.

Lite naturbilder därifrån

DSCN0108

DSCN0112

DSCN0123

När vi kom hem fick jag en chock. Någon hade klippt min framsida och det ser bedrövlig ut!!!

Men det var SOMMAR igen 

Blev lite trädgårdspyssel. Pratade med tomaterna. Massor med tomater men inte alla röda... Det enda de ville ha var vatten. Plockade upp lite potatis och delade mellan Ingela o Roger och Sven-Erik som jag ska till i morgon.

Lilla fröken min är lite rolig. Kommer hon lös på framsidan av min tomt så rymmer hon direkt men på Ingela o Rogers tomt stannar hon..... Hrmmmm...... Kan det vara Ingelas hemliga umgänge med Sotis i hennes kök..... Jag måste alltså börja ge min lilla fröken lite godis ibland.....

Nä nu ska vi göra natt. Morgondagen är fylld av aktiviteter ( i mina mått mätt ). Ska upp redan åtta så sov gott alla kära läsare 


3 kommentarer

Namn: http://virusprogram.info/
Tidpunkt: 2014-08-21 20:40
Typiskt sak som en läkare säger: Det finns inte så mycket man kan göra åt det, jag skriver ut ett recept på pencillin åt dig...

Namn: Snejky
Hemsida: http://snejky.webdon.nu
Tidpunkt: 2014-08-22 00:29
Men vilken otur du har tjejjen.. Tycker väldigt synd om dig kära vän.. Hoppas du reder dig..
Ja, loppis e alltid kul & speciellt då man gör fynd..
Tycker absolut att du ska ge henne lite lördagsgodis.. Det ger jag mina katter...fast...det brukar bli lite oftare än bara på lördagar... hahahaha..
Ta vara på dig...
Kramen..

Namn: jeanette
Hemsida: http://skapargladje.egnaverk.se
Tidpunkt: 2014-08-24 16:27
inte trevligt när man har ont + lunginflammation hoppas det ger med sig.. och så förmodar jag att den lilla valpen,,, så söt ,, har fått ett nytt hem .. då är det tur att det finns loppis . . SÅ fina kort på valpen

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 580
Denna månad: 32030
Totalt: 5846485

Bloggkalender