Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Länge sen

Det har känts mörkt här ett tag och då är det inte så kul att skriva heller även om just det kanske skulle hjälpa.

Nu är det godkänt och klart. Både lillspisen och pannan går att elda med ved. Vad jag ska spara el bara jag kommer igång. Har nog aldrig tänt en stor panna nån gång som jag kommer ihåg i alla fall.

Sotarn märkte min osäkerhet så han erbjöd deras tjänster med att lära mig elda i pannan om jag inte vågar komma igång själv. Juste tycker jag.

Som jag skrivit på FB så är det bara regn blåst och mörkt både inne och ute. Jag blir sååå nedstämd. Behöver SOL!!! Det är lite märkligt för om jag vistas i solen utan skydd på huden så får jag utslag och klåda. Men det är som om hjärnan behöver solen för att orka gå runt. Den känns just nu som en bil som behöver rundsmörjning.

Under tiden jag varit härifrån har jag i alla fall varit lite kreativ. Skapat ett par halsband, ett till Alva och ett till Hugo. Första gången jag gör ett halsband till en kille. Ska bli så härligt att få hans kritik sen. Om det funkar eller inte.

Glömde fota Hugos 

IMG_0086

Har förnyat mitt gamla blomsterarrangemang till kyrkan och skapat ett ljusarrangemang till en av alla mina fina grannar. Hon som hjälper mig med hundarna när jag måste vara borta en hel dag ex.vis vid sjukhusbesöken.

IMG_0093IMG_0103

Det märks på min lilla skrutta att hon inte har långt kvar till att föda sina valpar. Hon vilar myckeet och orkar inte så långa promenader. Fatta...... Hon ska vara hemifrån i mer än åtta veckor. Tror inte ens Sally kommer att vara superhappy. Men.... vi får hem en mognare skrutta får vi hoppas.

Här är hon extremt nyvaken och oborstad 

 IMG_0087

Jo... Har ju hunnit designa och sy en sele och koppel till henne i reflexband. Hon är ju så stor om magen nu så inget av de gamla funkar längre.

IMG_0115


4 kommentarer

Namn: Micke guldkrycka
Tidpunkt: 2012-10-20 20:43
Jo...man sparar mycket på det där, speciellt om man har egen skog att hugga ved av.
Om jag nån gång skaffar hus ska jag se till att ha lite skog att kunna ta av...så mysigt och trevligt att hugga ved tycker jag.

Ha de underbart

Namn: attis
Tidpunkt: 2012-10-20 21:04
Vad härligt att du år börja elda. Blir ju mycket billigare Ork finns det inte så mycket av. Detta skitväder gör min kroppmer sjuk än den är annars. Värk värk och massor av värk. Blir mycket vilande. Idag har vi haft sol hela dagn. Så underbart så. Vad duktig du är på allt möjligt Ha det bästast. kramen

Namn: Gilla
Tidpunkt: 2012-10-20 22:58
Nog är det väl så. att det är lätt att tappa humöret, när solen inte är uppe utan det mer eller mindre regnar varje dag. Så känner jag det i alla fall.

Så roligt att du gör smycken. Jag gör det också i mån av tid och inspiration.

Så spännande att få valpar. Den lilla ser verkligen gullig ut.

Kul att du hittade till mig. Du är så välkommen tillbaka.

Sv: Jag hade ju vunnit en "staty" av dem, så jag tyckte att det var kul att göra reklam för dem.

Ha det allra bäst!

Gilla

Namn: Snejky
Tidpunkt: 2012-10-21 14:46
Ohhh, så fint du gör, kära vän....
Att elda med ved är ju underbart att kunna göra, så mysigt. Det skulle jag oxå vilja...
Härliga foton du lagt in..
Kramelikram

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 50
Denna månad: 15607
Totalt: 5497529

Bloggkalender