Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Oj oj oj

Idag vräker snön ner......

Skottade när vi gick ut i skogen och fick skotta när vi kom hem igen.

Nu sitter jag så jag ser genom fönstret och det singlar ner oavbrutet. Vinden har dock lagt sig lite tack och lov.

Jag försstår inte riktigt vad som händer i naturen..... Helt grönt med färskt gräs ända in i januari och nu  är det som om mängden snö ska kompenseras.... Inte kul för mitt lilla hjärta att skotta snö men har man satt sig i eget hus får man skylla sig själv 

Stortrivs så jag hoppas jag orkar bli kvar några år till!

Igår slängde jag ut allt med gluten i här hemma och investerade i basvaror glutenfritt. Tog mig en sista glutengod cafesemla på kondiset här i Hova igår. Muuuummmms så gott!!! Men shit vad ont i magen jag hade i gårkväll.

Tänk att redan idag märks skillnad på magen. Svullnaden börjar sakta lägga sig. Inte en enda sur uppstötning på hela dagen. Känner mig mycket piggare. Men hallå..... Hur kan det hänga ihop. Nu får det bli en stunds googlande. Mycket att plugga in när man ska byta livsstil för det tänker jag verkligen göra.

tisdag ha en bra


1 kommentarer

Namn: Annelie
Hemsida: http://minegen65.blogspot.com
Tidpunkt: 2014-01-28 15:10
Fyyyy vad jobbigt att ha gluten..
Har du inte nog med det du redan har stackare..

Vad dyrt allt glutenfritt är då..
Men, du kanske orkar att baka eget frampå..??

Semla ja,, det gillar jag,, men ska jag äta en nu för tiden,,, ja då får jag dela den i 3-4 delar,, annars så är det dumpning på hög nivå..
Jag har alltså gjort en Gastric By Pass-operation,, denna operation gjorde jag MEST för att hoppas min värk skulle bli bättre när jag fick bort en massa fett på kroppen,,, men TYVÄRR så har det blivit tvärtom för mig,, har blivit sämre i värken.
Med min egen teori så tror jag det beror på att jag är ju så mycket mer rörlig idag,, så musklerna / lederna får arbeta så mycket mer än vad de gjorde för 43 kilo sedan.

Ha en fin eftermiddag / kväll i snöyran.. // Kramar Annelie

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 103
Denna månad: 43788
Totalt: 5646299

Bloggkalender