Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Nu var det länge sedan

IMG_1193

Det är inte det enklaste att få hundvalp från födseln. Först den hemska känslan att se hennes värkar och inte kunna göra något åt det. Det tog 12 timmar för henne innan ett par ben stack ut under svansen. Och då kom den busen med bakbenen först. Så jag fick hjälpa henne att få ut den. En bjässe må jag säga. Inte konstigt att hon hade problem. Inte nog med att det blev en bjässe. Det blev en hanne. Som jag inte får ta på foder.......

Hade ingen aning att valpar föds med päls.. Men nu vet jag.....

Nu börjar han bli en individ. Helt sjukt hur lätt det är att fästa sig vid de små krypen...... Skulle ju verkligen inte det!!! Men han kommer så fort han hör min röst. Bara fyra veckor gammal är han redan rumsren, äter köttfärs och dricker fil om inte Sotis hinner först så det är slut när han kommer fram. Då får han nöja sig med bröstet. 

Jag har klippt klorna och borstat honom tre gånger redan. Min lilla Prins. Han klagar bara lite.....

Här kommer ett par bilder från första gången

IMG_1290 IMG_1286

Lite trickigt var det allt. Ville ju inte göra honom illa......

Fattar inte hur jag klarat mig utan skötbord till de små hundarna så länge men nu har det en hedersplats i vardagsrummet. Där står jag och sköter dem vad det än rör sig om.

 

Idag kände jag hans första tänder. Så klart hörntänderna   Sylvassa..... Stackars Sotarn.... 

IMG_1274

 


2 kommentarer

Namn: Gilla
Hemsida: http://trebgilla.blogspot.com
Tidpunkt: 2014-07-24 22:10
Det var mej en söt liten vovve. Min dotter fick 6 valpar i veckan. Hennes tik förstås. Det blev 4 tikar och 2 hanar. Det var inte mycket de vägde, när de föddes, men nu redan efter en vecka så har dom fördubblat sin födelsevikt. De är Hollanse Kooikerhunde. En väldig söt ras också. Men dom bor i Stockholm, medan jag bor i Helsingborg, så jag har bara fått se dom på bild än.

Jag har läst igenom vad du skriver om din sjukdom SLE. Det är inget jag har hört talas om tidigare. Jag har ju varit inne här förut, men då läste jag inte vad du skrev om det. Det måste ju vara ett elände att ha sån värk och ändå inte tappa lusten. För det verkar du ju inte ha gjort.

Du kommenterade ju hos mej och det blev 3 exakt likadana kommentarer. Hur det har gått till fattar jag inte. Jag tog bort de två och godkände en av dom.

Kram/Gilla

Namn: Annelie
Hemsida: http://minegen65.blogspot.com
Tidpunkt: 2014-08-01 07:29
Det måste ju vara helt underbart att vara med vid en hundvalpsfödsel,,, men som du säger, jobbigt när man ser tiken har det väldigt jobbigt.

Hon fick bara en valp..??

Grattis måste jag ju också säga.. // Kramen Annelie

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 25
Denna månad: 75313
Totalt: 5595587

Bloggkalender