Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Söndag morgon

Vaknade tidigt. Regnet strilar fint. Jag som trodde på sommar idag med men misstanken om sämre väder kom redan i går kväll när det började blåsa rejält.

Får passa på att göra något inomhus idag. Till exempel uppgradera kyrkans programblad på internet. Kanske göra klart mitt ljusarrangemang som väntat ett par veckor nu. Längtar efter att vara kreativ. Det var ett tag sedan. Har mest varit vardagssysslor på sistone. Det är vad jag orkat.

I kväll blir det Rallylydnad för Sally och mig på Töreboda hundklubb. Vi har tränat lite varje dag så jag hoppas det ska gå lite bättre i kväll än första gången. Nu gör vi inte det här för att bli något tävlingsekipage för Sally är trots allt tio år i år utan för att ha något kul att jobba med tillsammans. Hon älskar att jobba den hunden och hon vet så väl när det är arbete eller fritid.

Sotis ska få stanna hemma för första gången. Inte så smart att ta med en löptik till en hundklubb  . Dessutom är hon i ett skede där hon skulle kunna släppa till en hanne igen och hon är redan parad. Hon är en avelstik så inga oönskade parningar här inte. Är fodervärd och då krävs det noggrannhet.

Min kompis har ett företag där hon säljer hundkläder och andra brahaartiklar när man är med hund. Det heter Fina Hund. Gå gärna in och gör ett besök och en ev. beställning. De är riktigt seriösa så passar inte produkten får du byta den utan problem.

Var inne där och kollade. Blev fast som vanligt. Köpte en stinkdödare. Perfekt för soptunnan, kattlådan eller annat som lätt får bakterier.

Nu får jag nog slita mig från datorn en stund.

Ha en toppensöndag

DSC_00137.jpg


5 kommentarer

Namn: Mia
Tidpunkt: 2012-09-02 09:37
Vilken härlig kreativ hörna du har! Kram på dig!

Namn: attis
Tidpunkt: 2012-09-02 09:43
Hej goa vännen. Vilken fin hemsida du har. härligt att få göra något skoj med vovsen. Här har vi just kommit in efter en lång skön morgonpromenad. Inget regn ännu. Peppar peppar. Ha det bäst.
Bamsekram Attis/Birgitta

Namn: Micke
Tidpunkt: 2012-09-02 16:46
Fin tavla där....en stinkdödare? Får gå in och kolla det...tre kattlådor här hemma

Ha så fint

Namn: Annalena
Tidpunkt: 2012-09-02 18:52
Hej! kollade in sidan Fina Hund, blev intresserad av stinkdödaren, men är nog blind på båda ögonen idag, för jag hittade inget sådant .
Vilket underbart rum du har som ateljé, jag önskar jag hade ett sådant rum oxå, en dag kanske när alla barn flyttat så...
Just nu är mitt rum, min hemsida och photo shop, där kan jag glömma bort mej en stund då och då.
Rallylydnad provade jag på för några år sedan, med min gamle Musse (pomeranian), det var jätte kul. Men mina fötter krånglar och jag orkar bara med att jobba numera,

Ha det gott

Namn: Snejky
Tidpunkt: 2012-09-04 01:03
Ohhhh, den hörnan skulle jag vilja ha....Fast skulle byta ut innehållet till skriv grejer....
Kramen.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 911
Denna månad: 10435
Totalt: 5382505

Bloggkalender