Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

God morgon

good-morning

Idag vart det tidigt uppvaknande. Igen. Men skillnaden är att jag inte kunde somna om. Illbattingen behövde ut redan 05.00. Tror att det är oron över att inte vara i tid som stressade mig till att inte kunna somna om.

Så... Nu har jag haft ute hundarna, plockat ihop julgranen och packat ner den, huggit ved och kört igång kaminen (18 grader inne när jag vaknade) och naturligtvis druckit kaffe.

Tack för alla underbara hälsningar till mig för dagen. De värmer och styrker. Lulle, kan jag ringa dig om jag kör vilse 

Skoja bara... Har en jättebra GPS-app i telefonen som heter Waze som hittintills lotsat mig rätt. Dessutom ger den alltid aktuell information om olyckor, fartkameror och annat.

Bäst att dammsuga innan jag far iväg. Man vet ju aldrig vem som måste kliva in här nästa gång...

Sen ska jag springa genom min dusch. Har bara varmt vatten 10 min och med långt hår räcker det inte länge. Man kan tro att jag bor i en koja i skogen men jag bor i en koja mitt i byn 

Om jag verkar lite hispig när jag skriver så beror det på att jag är det.

44 mil bakom ratten idag då.... så undan alla som är rädd om livet... 

Varma kramar till er alla   

IMG_5362IMG_5195


5 kommentarer

Namn: attis
Tidpunkt: 2013-01-08 07:19
Gomorron vännen. Vad härligt det låter med kamin Detta förbenade Norrtåg strular tydligen hela tiden. Nu får du köra försiktigt. Ha en härlig dag och var rädd om dej. Bamsekram

Namn: Snejky
Tidpunkt: 2013-01-08 09:43
Ja. jättemysigt med kamin, det vill jag med ha..
Du får köra försiktigt, det är ganska tröttsamt att köra så långt.. Jag vet, pendlade med bil mellan Sthlm & Gbg förr...
Men jag håller tummarna, allt gåt naturligtvis ättebra...
Kramen..

Namn: Gilla
Tidpunkt: 2013-01-08 11:34
Så mycket du redan har hunnit med idag. Jag vaknade nån gång i natt och kunde inte somna om, så jag tog min bok och läste ett tag. Sen somnade jag efter 2 timmar och vaknade 5 över ½ 10. Så jag fick min nattsömn ordentligt ändå.

Jag har också långt hår nu, så det tar sin tid att torka åtminstone. Vårt varmvatten tar inte slut, eftersom vi bor i en hyreslägenhet.

Ta det nu försiktigt, när du ska köra så långt.

Sv: Det var ju kul att du gillar att jag lägger in bilder i min text. Jag tycker ju själv om att läsa både text och bild.
Men måste du verkligen tömma dator för att få plats med nya bilder? Ett tips kan ju vara att du skaffar en lös hårddisk och sparar över dina bilder dit. Där kan du ju spara eventuella skrivna dokument också.

Jag blir så glad att du tyckte om mina stickade alster också.

Kram/Gilla

Namn: Petra
Tidpunkt: 2013-01-08 12:25
Halloj - kul att du lämnade en kommentar hos mig :-) Jag bor på Mallorca - och ja - det blommar året om här - fast det är vinter nu och husen är inte byggda för detta så jag fryser och huttrar hej vilt :-) och brasa får det bli varje kväll... Sköt om dig - kör försiktigt!

Kram Petra

Namn: || mannen som kan prata om hundar ||
Tidpunkt: 2013-01-08 20:46
Dem väcker en gärna tidigt!

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 554
Denna månad: 72148
Totalt: 5592422

Bloggkalender