Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Här kommer ett riktigt nöjt inlägg för en gång skull :)

Sängen blev inte särplockad men nu vet jag i alla fall hur burken ser ut där nycklarna finns. Blir en bra start på morgondagen med att leta fram den för här står en mycket inbjudande säg i hallen som jag LÄNGTAR EFTER att få sova i.

Eftermiddagen har varit så mysig. Mycke härligt prat, god mat och fika och sen pyssla. Petra startade en målning som ni snart får bildre på.

Jag gjorde om mitt misslyckade halsband som jag verkligen gillar resultat på. Fortsatte sen på mitt evihetsprojekt, en målning som vi får se om den någonsin blir klar.

Mera prat framför TV:n. Slötittade på Martin Timells humorprogran som startade väl så där. Lite för många amerikanska inslag i min smak för att vara ett svenskt progam men jag tänker ge det chansen.

Nu är jag helt slut...... Skulle ju så gärna få inviga min nya säng men den står ännu ouppackad och tar upp halva hallen så det får bli våningssängen en natt till 

Om det här blev lite okonstrukterat så beror det på min totala hjärndöd just nu. Måste bara sova bort alla smärtor som uppstod av allt körande av borrmaskinen och tunga lyft.

Förlåt alla jag inte okar hälsa på ikväll. Hoppas det blir i morgon 

På återhörande i morgon. Sov så gott alla fina 

gonatt


1 kommentarer

Namn: attis
Tidpunkt: 2013-01-10 22:13
Nu beordrar jag min goa vän att ta det lite lugnt och vila mycket, mycket och mera mycket Du måste vara rädd om dej. Suss nu riktigt gott . Bamsekram

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 8
Denna månad: 75296
Totalt: 5595570

Bloggkalender