Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Redan mörkt

Jag hör till dem som har problem med mörkret. Behöver LJUS!! Inte bara levande ljus utan massa lampor tända inne nu när det redan är mörkt ute. 

Trots att gräset fortfarande växer och det är sol och flera plussgrader på dagen så knäcker mörkret mig. Jag är som en björn. Vill gå i ide den här årstiden.

IMG_1755

Lägger in en liten sommarbild med Sotis som klädmodell. Bara för att påminna mig om att det kan komma en sommar igen 

Vi var iväg på en lång och härlig skogspromenad idag men som oftast så glömde jag telefonen hemma så det blev inga bilder.

Har under den ljusa tiden idag bakat bröd för veckan som kommer, plockat undan tvätten jag gjorde igår och sopat golven. Ja..... sopat. Iddes inte plocka fram dammsugaren.

Har tagit FB och spelfasta för en månad. Men idag har jag suttit och läst igenom mina bloggvänners bloggar och uppdaterat mig lite. Känns bra att avsätta tid till datorn istället för tvärt om, avsätta tid för livet.

Eftersom jag är en missbrukarnatur (dock inte på kemiska substanser) så måste jag ta mina stunder av fasta. Det jag inte klarar att hålla mig undan är sötsaker och kolhydrater. Får tacka Gud att jag inte föddes med fetmaanlag. Nog för att kortisonet har gett mig några kilon extra men det ska jag nog överleva 

Japp.... Då får det bli TV en stund innan sista promenaden och sänggåendet.

Ha det bäst 

Skriver inget i SLE idag för den håller sig lugn just nu... Jippiiiiiiiii


2 kommentarer

Namn: Gilla
Hemsida: http://trebgilla.blogspot.com
Tidpunkt: 2013-11-17 17:19
Jag är precis som du. Förfärligt beroende av ljuset. Därför gillar jag inte varken hösten eller vintern. Trots att den senare kan ljusas upp av lite snö. Men det är inte heller så välkommet, eftersom det töar och slaskar fort hos oss nere i Skåne. Hela hösten och vintern igenom längtar jag efter ljuset om våren och sommaren.

Tänk om jag hade kunnat ta semester från FB. Det är rätt svårt, för jag kan läsa bland annat vad mina barn har för sig där. De är ju fullvuxna med både egna barn och barnbarn. Så det är ju inte så att jag behöver hålla koll på dem.

Sv: Jag är ju inte troende, sen många år tillbaka och det är till viss del min konfirmationsprästs fel. Men jag gillar i alla fall att kika in i olika kyrkor, kanske speciellt när vi är på semester utomlands. De grekiska kyrkorna är verkligen särskilda.

Håll för ögonen: Jag läste, när du hade skrivit att du var jävig. Då läste jag att du var jävlig. Inte klokt som det kan bli om man skyndar sej.

Ha det så gott. Kram/Gilla


Namn: Veiken
Hemsida: http://www.veiken.se/
Tidpunkt: 2013-11-18 05:21
Det är inte klokt så mörkret gör med oss människor! Jag skulle önska att november kunde strykas ur almanackan! Vi borde fly till ljuset allihop! Ha det så gott du kan i novembermörkret!

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 830
Denna månad: 12751
Totalt: 5384821

Bloggkalender