Back to Top Button
Bibsan...... Min vardag på gott & ont...

Blogginlägg

Dagen idag

2011-05-05 14.04.25Oups vad snabbt den här dagen försvann.... Var vaktmästare i kyrkan idag och åkte hemifrån kl tio. Kom hem vid två. Sen vila en timme och mata hundarna. Så bar det iväg igen. Den här gången Hundklubben med Sally. 

Rallylydnad är superkul!!! Men jag blir så snurrig i huvudet. Det är nog bara nu i början innan alla moment ska läras in. Det var häftigt att se att Sally klarade samtliga moment från gång ett. Vi har dock ett STORT problem. Min hund är manisk på godis!!! Hon har totalkoll på vilka som har bästa godiset och glömmer mig ibland. Måste komma på det som slår ALLT!!

När vi kom hem gick jag ut ensam med Sotis. Efter att hon gjort sitt tränade jag henne på att gå fint och med hjälp av skinkorst gick hon hur fint som helst. Jippiiii

Nu blir det träning en gång per dag med varje hund. Snacka vad jag kommer att bli trött :-)) Det bästa är att hundarna blir rejält trötta också. Motion gör dem bara piggare så det får bli eftermiddagsövningar i framtiden. 

Nu ska jag slötitta på tv en stund innan det blir sängen. Det börjar redan skymma ute.

Förresten när jag kom hem från kyrkan hade bästa grannen ställt sitt släp hos mig så jag får köra bort allt ris i morgon. Kan man ha det bättre.......


1 kommentarer

Namn: Snejky
Tidpunkt: 2012-09-10 02:04
Det är toppen när man kan hjälpas åt grannar emellan....
Vad roligt att Rallylydnaden går bra...Hahaha, vem gillar inte godis....
Kramelikram...

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

Välkommen...

SLE-bloggar jag följer

Besöksstatistik

Besökare idag: 138
Denna månad: 28594
Totalt: 5843049

Bloggkalender